Ekleyen : TURKIYE.DK

Eklenme Tarihi : Pazartesi, 28. Mart 2011 16:27

3620 kez okundu



Ahmet Gökhan Özen (29 Kasım 1979, Ankara), Türk müzisyen, şarkıcı ve oyuncu.

27 Nisan 2000 tarihinde ilk albümünü çıkaran Özen, ikinci albümünün çıkış parçası "Aramazsan Arama" ile üne kavuşmuştur.30 Mayıs 2001 tarihinde ikinci albümünü çıkaran Özen,5 Mayıs 2002 tarihinde Duman Gözlüm Remix albümünden 15 şarkı yer alıp çıkartmıştır.Ardından birçok hit şarkıya imza atan Özen, 7 albüm 1 single çıkartmıştır. İki albümü Mü-yap tarafından altın ödüle, 28 Mart 2003 tarihinde çıkardığı Civciv albümü ise diamond ödüle layık görülmüştür. "Sevda Çiçeği" dizisiyle oyunculuğa adım atan sanatçı, ikinci dizisi "Yalan Dünya" ile oyunculuğa devam etmektedir. Sanatçı yazdığı şarkılarla da tanınmaktadır.

Sanatçı bir dönem tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, ve hakkında 12 yıl hapis cezası istenmiştir. Daha sonra suçsuzluğu ispatlanan şarkıcı serbest bırakılmıştır.

Gökhan Özen diskografisi
Albümleri
Özelsin (2000)
Duman Gözlüm (2001)
Duman Gözlüm REMİX (2002)
Civciv (2003)
Aslında (2004)
Herşeyde Biraz Sen Varsın REMİX (2004)
Kalbim Seninle (2005)
Resimler & Hayaller (2007)
Bize Aşk Lazım (2008)

Dizileri
Sevda Çiçeği (2006)
Yalan Dünya (2007)


Toplam Kullanılan Oy : 0


Sanatçının seslendirdiği eserler



Ağlamak Sırayla
Amaan Boşver
Aramazsan Arama
Aslında
Aşkım
Aşkına Tövbeliyim
Benim İçin ne yapardın
Bir Veda Hikayesi
Birtanesisin
Bize Aşk Lazım
Can Yoldaşım
Civciv
Daha Erken
Herşeyde Biraz Sen Varsın
İkimizde Kaybettik
İnkar Etme
Kalbim Seninle
Masum Kedi
Öldürür Sevdan
Sana Yine Muhtacım
Seni Özledim
Sitemkar
Vah Vah
Yüreğinden Uzaklarda