Ekleyen : TURKIYE.DK

Eklenme Tarihi : Pazartesi, 28. Mart 2011 16:45

2951 kez okundu



Gülay Sezer ya da kısaca bilinen adıyla Gülay, (d. 24 Mayıs 1970), İstanbul), müzisyen, yorumcu. Müziğe 5 yaşında babasının verdiği eğitimlerle adım atmıştır. Müziğin yanı sıra uzun yıllar diş teknisyenliği de yapan Gülay 2000 yılında diş teknisyenliğini bırakmıştır. Daha sonra girdiği Doğu Akdeniz Üniversitesi (KKTC) Müzik Bölümü Kompozisyon eğitimini birincilikle tamamlamıştır. Tanınmasını sağlayan 1995 yılında çıkardığı albümle aynı adı taşıyan "Cesaretin Var mı Aşka?" adlı şarkısıdır.

Birçok ödülün sahibi olan Gülay Sezer, 16 yaşında Nilban adında bir kız çocuğu sahibidir.

Diskografi
1995 - Cesaretin Var mı Aşka?
1998 - Bir Sevgi Masalı
2001 - Damlalar
2002 - Damlalar 2
2004 - Adı yok
2006 - Dalgalar


Toplam Kullanılan Oy : 0


Sanatçının seslendirdiği eserler



Affettim Seni
Ağlatma Gelem
Babuba
Cesaretin Var mı?
Ellerini Çekip Benden
İstanbul Ağlıyor
İstanbul Ağlıyor (Düet Sahruh Seydunay)
Kalanların Ardından
Takvimlerden Haberin Yok Mu
Teselli